Студентите од последната година на насоката Дентална медицина на Факултетот за медицински науки при Универзитет „Гоце Делчев“ во Штип по покана на проф. д-р ...
| | веќе видена

Охрид, 22. април 2019 (ИНПРЕС) – Гостилницата „Кај Мече“ има потреба од работници. Потребни се келнери и помошници за во кујна. Сите заинтересирани ...
| | веќе видена

Зад Слајс, иновативната стартап компанија која стана вистински профитабилен бизнис во САД е Илир Села, роден во Дебар, но израснат и образован во САД. Во 2009 ...
| | веќе видена

„Спомени“ е насловот на првата заедничка песна на македонските музички виртуози Горан Папаз и Танче Гроздановски, која неодамна беше претставена како вовед во ...
| | веќе видена