Раководството на Охридска банка АД Скопје донесе предлог одлука за зголемување на акционерски капитал по пат на издавање на обични акции со право на глас. ...
сите 2 | | | веќе видена

Охридска банка АД Скопје се стекна со сертификат за PCI DSS стандардот (Payment Card Industry Data Security Standard) и ја потврди усогласеноста во работењето ...
| | веќе видена

Здружението Охрид SOS алармира дека градежна механизација пробива пат низ шумата на Јабланица под изговор дека ќе служи за сеча на шума. Без согласност од ...
| | веќе видена

Министерството за економија вчера (13 февруари) го објави Јавниот оглас за доделување на договор за воспоставување на јавно- приватно партнерство за ...
| | веќе видена

Дали е Македонија царство на казина, слот машини и автомати за коцкање, станува ли мека за интернет коцкање? Коцкарските компании во земјава (регистрирани како ...
сите 2 | | | веќе видена

Прв индустриски симбол во градот, но и место за благосостојба на работниците додека Волнарскиот комбинат – Тетекс беше во државна сопственост и работничко ...
сите 4 | | | веќе видена