По објавата на порталот „Охрид 1“ за редовите пензионери кои чекаат пред Охридска банка да подигнат средства на шалтер само од главната зграда на „Охридска ...
сите 2 | | | веќе видена

Скопје, 9 април 2020 (Inpress) – Охридски компании донирале средства за поддршка во напорите на здравствените институции за справување со состојбата со ...
сите 9 | | | веќе видена

Охридска банка АД Скопје преку соопштение на Македонска берза ја известува јавноста за за следната ценовно чувствителна информација односно повлекување на ...
| | веќе видена

Македонската банкарска асоцијација, на својата веб страна ги објави сите Понуди на банките и штедилниците врз основа на Одлуката за изменување и дополнување на ...
сите 3 | | | веќе видена

Пред три дневен полициски час, еден мобилен оператор во земјава ги исклучи мобилните телефони на дел од корисниците на кои им изминал рокот за плаќање на ...
| | веќе видена

Македонските граѓани предновогодишно , или во последните три месеци од 2019 година, од октомври до крај на декември купиле недвижности вредни над 200 милиони ...
| | веќе видена

„Штаермеркише Шпаркасе постигна исто така многу задоволителни резултати во 2019 година. Со резултатот за периодот по оданочување од 197 милиони евра, ...
| | веќе видена