Охрид, 20. септември 2018 (ИНПРЕС) – Утревечер од 19:00 часот, охридскиот Црвен крст ќе го претсатви финалниот производ од годинешниот циклус на програмата ...
сите 12 | | | веќе видена

Градоначалникот Јован Стојаноски и секретарот Игор Бежоски, денес имаа работна средба со Џеват Кицара, Директор на Институтот за стандардизација и ...
сите 3 | | | веќе видена

Охрид, 19. септември 2018 (ИНПРЕС) – Во рамките на проектот „Мобилни тимови за правна поддршка на поединци и семејства со ниски приходи“, Македонското ...
сите 20 | | | веќе видена

Охрид, 14. септември 2018 (ИНПРЕС) – Ние, граѓаните на Дебрца, добро знаеме дека е несоборлив факт дека живееме во една од најчистите природни и екстремно ...
сите 7 | | | веќе видена

Охрид, 19. септември 2018 (ИНПРЕС) – Комерцијална банка АД Скопје, Филијала Охрид донира 5 компјутери за ОУ „Ванчо Николески“, кои соодветно ќе бидат ...
сите 3 | | | веќе видена

Охрид, 17. септември 2018 (ИНПРЕС) – Во организација на здружението „Медиа Артес“ од Охрид, денес во хотелот „Нова Ривиера“ во Охрид ќе се одржи вториот од ...
сите 3 | | | веќе видена

Охрид, 13. септември 2018 (ИНПРЕС) – Нашата легислатива за индустриската сопственост е усогласена со европските закони и директивите на ЕУ. Евентуалната ...
сите 3 | | | веќе видена

Штип/Охрид, 15. септември 2018 (ИНПРЕС) – Секогаш активните акцијаши од охридското здружение „Брег на младоста“, во Штип се собраа на истото место на кое ...
| | веќе видена

Охрид, 15. септември 2018 (ИНПРЕС) – По супер-супешната промоција и продажна акција од вчера, денес во просториите на охридски „Кармен БауЦентар“ се одржа и ...
сите 4 | | | веќе видена