„Во едно вакво време во коешто владее кич, во време на комплетно изместени вредности и кадешто интересот на јавноста е насочен кон многу други сфери, а ...
| | веќе видена

Пловните објекти што ги исфрлаат од употреба во земјите на ЕУ и од швајцарските езера масовно се увезуваат за пловење по Охридското Езеро, предупредуваат ...
| | веќе видена