Бета - Најмногу нови вести на една тема во последниве 17 часа

УНЕСКО ја прогласи 2019-та за меѓународна година на автохтоните јазици со цел да се заштити културата, идентитетот и правата на различностите во светот. ...
сите 23 | | | веќе видена

Клучни реформски закони беа донесени во извештајниот период од мај 2018 до март годинава во областа на правосудството и човековите права. Се уште остануваат ...
сите 7 | | | веќе видена