Од вторник започнува масовна имунизација во уште шест градови во Северна Македонија, откако во земјата пристигнаа долго очекуваните 200 илјади вакцини на ...
| | веќе видена

Српските туристички агенции засега се со поделени мислења за тоа дали оваа сезона ќе има интерес за летување во Македонија, но ги поздравуваат попустите кои се ...
| | веќе видена

Грција ги отвора границите на 14ти мај. Македонците ќе може да патуваат таму или со потврда за примена вакицна или со негативен ПЦР тест, не постар од 72 часа. ...
| | веќе видена