З7- годишна родилка почина денеска во Охрид. Направен е веднаш тест за коронавирусот, а плодот е изваден хируршки. Се претпоставува дека жената починала поради ...
| | прочитана: 1087 | веќе видена

На седумгодишна возраст рацете ѝ биле оперирани, но и покрај хендикепот со кој се соочила, Розе Мојсовска почнала да слика. Имала голема желба да слика, и ...
| | веќе видена