2020 беше годината кога светот застана поради светската пандемија од КОВИД-19. Нуркачки Центар Акватек уште од самиот почеток на пандемијата во нашата земја ...
| | веќе видена

На социјалните мрежи е објавен апел за помош на Адријан Билбили, музичар од Охрид кому му се потребни финансиски сретства за операција во Турција. Мојот Другар ...
| | веќе видена