Фестивалскиот одбор на републичкиот литературен детски фестивал „Ракатки “ известува дека од вкупниот број пријавени творби на конкурсот „Ракатки – 2021“ ...
| | веќе видена

Младински образовен форум, во соработка со Институтот за комуникациски студии организираат онлајн предавање на тема: „Охридско Езеро – како да се заштити ...
| | веќе видена