Граѓанската тужба ја поднесе Македонското здружение на млади правници (МЗМП) пред Основниот суд во Струга, поради долгогодишното загадување од струшката дива ...
сите 7 | | | веќе видена

Охрид, 10. април 2021 (InPress) – За неколку недели во ЈЗУ Општа Болница Охрид ќе пристигне донација од висококвалитетна специјализирана електромоторна ...
| | веќе видена

Охрид, 15. април 2021 (InPress) – Потребата од добри вести никогаш не била поголема од сега, кога целото општество, а особено здравствениот сектор се соочува ...
сите 3 | | | веќе видена

Охрид, 16. април 2021 (InPress) – Тој бил најславниот од 28-те најголеми и најважни патишта низ целата Римска империја. Полни 44 години го граделе неколку ...
| | веќе видена