На безмалку педесетина извозно ориентирани претпријатија вчера од страна на Владата им беше одобрена финансиска помош од 53,4 милиони евра според Законот за ...
| | прочитана: 710 | веќе видена

Suzuki Swift и 10 електрични тротинети доделени на клиенти на Охридска банка Охридска банка АД Скопје ги избра добитниците на награди предвидени во наградната ...
сите 5 | | | веќе видена

Покрај скелети, човечки органи и оружје, кои сведочат за најгрозоморните убиства во Македонија, во Музејот на криминалистиката во Центарот за обука во ...
| | веќе видена