Една третина од рестораните во Брисел пред банкрот

Претседателот на германскиот синдикат за индустрија и металургија, Јорг Хофман, и пратеничката Катја Кипинг предлагаат да се воведе четиридневна работна ...
| | веќе видена | слични

Во Македонија периодов најмногу се бараат општи работници, продавачи, шивачи, хигиеничари и келнери. Овие податоци се објавени на веб страницата на Агенцијата ...
| | веќе видена | слични

Претседателот на германскиот Синдикат за индустрија и металургија и претседателката на парламентарната партија Левица предлагаат во процесот на донесување ...
| | веќе видена | слични
3 копии
3 копии
5 копии

Најголемиот светски ланец на пицерии “Pizza Hut“ банкротираше. Повеќе од 300 ресторани од познатиот синџир ресторани ќе бидат трајно затворени по банкротот на ...
| | веќе видена | слични
повеќе

Останато

Државната изборна комисија (ДИК) денеска на пладне ќе одржи седница на која се очекува да ги разгледува и одлучува по однос на пристигнатите приговори од ...
сите 262 | | | веќе видена

Гордана Силјановска-Давкова на инаугуративна седница во Собранието даде свечена изјава за стапување на функцијата претседател на Република Македонија во ...
сите 321 | | | веќе видена

Организацијата Обединета македонска дијаспора (ОМД), и честита на професорката Гордана Силјановска-Давкова за нејзината значајна инаугурација како прва жена ...
сите 207 | | | веќе видена

Бриселскиот портал „Политико“ во осврт за вчерашната инаугурација на новата претседателка Гордана Сиљановска Давкова коментира дека уште на самиот свечен чин ...
сите 57 | | | веќе видена

Андреј Белоусов, првиот потпретседател на Владата на Руската Федерација, кој беше предложен од рускиот претседател Владимир Путин за нов министер за одбрана, е ...
сите 53 | | | веќе видена

Од подрачната канцеларија на Управата за водење на матични книги во Прилеп од страна на непознат сторител биле одземени документација, монитори и куќишта од ...
сите 114 | | | веќе видена
Сподели ја оваа вест на е-маил

Една третина од рестораните во Брисел пред банкрот

Од:
До кого (е-маил):
Порака: